Haber

Ali Koç yeni kararı paylaştı! Süper Lig maçları şifresiz yayınlanabilecek

Fenerbahçe ve Kulüpler Birliği Lideri Ali Koç, TFF ile görüşmesinin ardından açıklamalarda bulundu. Önder Koç, sarsıntı felaketiyle uğraşan vatandaşlarımızın maçları şifresiz izleyebilmesi için çalıştıklarını açıkladı.

“ONLARA SUNACAĞIZ

Ali Koç, bu konuda yaptığı açıklamada, “Yayın kuruluşuna çok iş düşüyor. Muhtemelen ligin ilk 2-3 haftası, en azından sezonun ilk 1 haftası yayın fikrini ortaya koyacağız.” Lig, tüm halkımızın şifresiz izleyeceği bir formda” dedi.

“11 HAZİRAN’DA BİTMELİ”

Ligin 11 Haziran’da bitmesi gerektiğini söyleyen Koç, “11 Haziran’a kadar bitirmemiz gerekiyor, Şampiyonlar Ligi finalimiz var. Hafta içi belki 2-3 maç eklenmeli. Oyuncu sözleşmeleri 31 Mayıs’ta sona eriyor.”

“3-4 MART’A KADAR OYNAYABİLİRİZ”

Süper Lig’in 23. haftasında oynanmayan 3 maçı ve ertelenen Beşiktaş – Antalyaspor maçını ligler başlamadan önce oynamayı planladıklarını sözlerine ekleyen Ali Koç, “Arada oynanmayan 4 maç var. Pazartesi ve Beşiktaş – Antalyaspor maçında oynanmayan 3 maç var bunların da lig başlangıç ​​tarihi var artık 3 Mart 4 Mart diyoruz haftaları kaydırmadan takvimi ligden kaldığımız yerden devam ettirmek istiyoruz. 3.5 gün önce ligi tamamlayarak” dedi.

halfetihaber.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu