Haber

Anadolu Yıldızlar Ligi Judo Türkiye Finalleri Denizli’de Başladı

Denizli’nin ev sahipliğinde düzenlenen Anadolu Yıldızlar Ligi Judo Türkiye Finalleri’nin açılış maçları kıyasıya mücadelelere sahne oldu.

gençlik ve Spor Bakanlığın Türk Sporunun altyapısına yönelik projesi olan Anadolu Yıldızlar Ligi Yarışları devam ediyor. 19-23 Temmuz tarihleri ​​arasında Denizli’nin ev sahipliğinde başlayan Judo Türkiye Finalleri’nin açılış töreni PAÜ Spor Salonu’nda gerçekleştirildi.

Her ili temsilen bir sporcunun törene davet edilmesiyle başlayan program, saygı duruşu ve beyin sarsıntısı şehitlerini anarak İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı. Açılış konuşmasını yapan Gençlik ve Spor İl Müdürü Ömer İlman, Anadolu Yıldızlar Ligi projesinin yıllardır başarıyla uygulandığını belirterek sporun birleştirici gücüne vurgu yaptı. İlman, Türkiye’nin dört bir yanında farklı branşlarda yarışların devam ettiğini, verilen emeğin genç sporculara olan inancın ve değerin bir göstergesi olduğunu söyledi.

Anadolu Yıldızlar Ligi Judo Türkiye Finalleri, hafta sonu farklı sikletlerde oynanacak maçlarla PAÜ Spor Salonu’nda devam edecek. Denizli Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’nün düzenleyeceği müsabakalarda farklı sıkletlerde 252 sporcu mindere çıkacak. Tüm sporseverler maçları ücretsiz olarak izleyebilecek. – DENİZLİ

gungorenhaber.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu