Haber

Birsen Altuntaş kovuldu: Sebep, Oktay Kaynarca ve Kenan İmirzalıoğlu haberi

TV100, AHBAP’a takviye verdiği için Oktay Kaynarca ve Kenan İmirzalıoğlu’nun ATV’nin ortak yardım yayınında yer almayacağını yazdığı için Birsen Altuntaş’ı görevden aldı.

Birsen Altuntaş, sosyal medya hesabından şu açıklamayı yaptı:

– Oktay Kaynarca ve Kenan İmirzalıoğlu gibi halkın iki dev yıldızı temalı “Türkiye Tek Yürek” bağış gecesine katılamasaydı sadece ülkemizde değil tüm dünyada çok değerli bir haber olurdu. kanalın stüdyolarında birlik ve beraberliğin yüzü oluyorlar. Bu haber üzerine günlerce ‘Korkmuyor musunuz? Nasıl yazdın?’ gibi sorularla ulaşan çok kişi oldu. Haberin doğruluğunu teyit ettiğim için yazdığımı takdirle belirtmek isterim.

– Durum böyle olmasına rağmen kıymetli olan, ne olursa olsun hepimiz tek yürek olmayı başarabilmemiz… TV100’den kovulduğumu duyduğumda varlığını hissettiren herkese teşekkür ederim. ülke olarak bu sıkıntılı dönemde bu konunun gündemde olması yanlış olmaz, teşekkürler.

NE OLDU?

Maraş merkezli depremlerin ardından sekiz televizyon kanalının yapacağı ortak yayında, ATV’nin Oktay Kaynarca ve Kenan İmirzalıoğlu’nun Haluk Levent’in kurduğu Ahbap Derneği’ne katılmasını istemediği ileri sürüldü. Birsen Altuntaş’ın haberiyle ilgili açıklama yapan Haluk Levent de üzgün olduğunu belirterek, “Benim yüzümden oldu 🙁 çok üzgünüm. Bir kere ‘devlet nerede’ demediler. ‘ ya bağış yaptım. Yarın televizyonda Afad için tüm sanatçılarla birlikte para toplayalım” dedi.

Bir süre sonra sosyal medya hesabından açıklama yapan Haluk Levent, RTÜK Başkanı Ebubekir Şahin’in kendisini arayarak ATV yönetiminden özür dilediğini ve attığı ilk tweet’i sildiğini belirterek şunları söyledi:

“RTÜK başkanı ile görüştüm. ATV’nin isimleri önceden belirlediğini ve kendisine bu konuda bilgi verildiğini iletti. Medyadan öğrendim canlar. Alıntı yaptım ve kusura bakmayın dedim. Hepimiz hata yaparız. Bu nedenle ATV yönetiminden özür diliyorum ve tweeti siliyorum.” (HABER MERKEZİ)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu