Haber

Diyanet İşleri Başkanı’nın kızı Ali Erbaş’ın ekonomiden endişeli olduğunu paylaşarak tepki çekti.

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş’ın kızı Feyza Erbaş’ın sosyal medya paylaşımı gündem oldu. Çocuklarının kaç ülke gezdiğini anlatan Feyza Erbaş, en küçük çocuğu için “Sen de fasulye yuro (euro) 30 TL maalesef cennet diyarımızın neresinde görsen. Susma” notu yazdı. Söz konusu paylaşım tepki çekti.

“ŞİMDİ CENNET ALTINDA NELER GÖREBİLİRSİNİZ”

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş’ın kızı Feyza Erbaş, çocuklarının ziyaret ettiği ülke sayısını Instagram hesabından paylaştı. Bodrum’da tatildeyken 3 çocuğunun havaalanında çekilmiş fotoğrafını sosyal medyadan paylaşan Feyza Erbaş, döviz fazlalığı nedeniyle çocuklarıyla yurt dışına çıkamadığını belirtti. Büyük kızının 13 ülke gezdiğini, ortanca oğlunun ise pandemi nedeniyle 2 ülkeye gidebildiğini belirten Erbaş, küçük oğluna farklı bir not düşerek, “Sen de fasulyeciğim yuro (Euro) ) 30 TL maalesef cennet yurdumuzun neresinde görseniz susmayın.” sözlerine yer verdi.

TEPKİLENDİ

Erbaş’ın bu paylaşımı sosyal medyada tepki topladı. Eleştirilerini sıralayan kullanıcılar, kısa sürede bahis hakkında çok sayıda yorum yaptı.

O yorumlardan bazıları:

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu