Haber

Djiku: Ludogorets karşısında 3 puan almak için her şeyi yapacağız

F.Bahçe’nin Fransız savunma oyuncusu Alexander Djiku, Ludogorets karşısında 3 puan almak için her şeyi yapacaklarını söyledi.

UEFA Avrupa Konferans Ligi H Grubu 3. karşılaşmasında Bulgar ekibi Ludogorets ile karşılaşacak F.Bahçe’nin Fransız savunma oyuncusu Alexander Djiku, maç öncesi Samandıra Can Bartu Tesisleri’nde düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulundu. Rakibi Ludogorets’in gruptaki iddiasının devam ettiğini belirten Djiku, “Ludogorets ilk maçı kazandı. Gruptaki iddiaları devam ediyor. Zor bir maç olacağını düşünüyorum. Her maç daha da zorlaşıyor. Bu nedenle hiçbir maç kaybetmedik. Uzaktayız ve rakiplerimiz daha konsantre. Biz de istediğimiz güçlü oyunla konsantre olacağız.” “3 puan için her şeyi yapacağız. Hedefimiz bu. Arzumuz tüm maçları kazanmak olacak” dedi.

“Takımda iyi bir atmosfer var”

Takımda hoş bir atmosferin bulunduğunu ve daha iyi olmak için çalışmaya devam edeceğini belirten Fransız savunmacı, “Buraya geldiğimden beri çok iyi karşılandım. Takım arkadaşlarım beni çok iyi karşıladılar. Bu da işimi kolaylaştırdı” dedi. entegre olmam için. Şu ana kadar her şeyin yolunda gittiğini söyleyebilirim.” Herkes birbiriyle çok iyi anlaşıyor. Bu benim işimi kolaylaştırıyor. Performans anlamında elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyorum. Ben sahada maksimum konsantrasyonla iyi bir oyun ortaya koymak isteyen biriyim, çalışmaya devam edeceğim, daha iyisi için çalışacağım. Maçlar oynadıkça birbirimizi daha çok tanıma fırsatı buluyoruz. Şu anda takımda iyi bir atmosfer var” dedi.

“Savunma oyuncularının hepsi kaliteli”

Savunmada Becao’yla uyumları sorulduğunda Djiku, “Şu anda iyi bir uyum yakaladığımızı söyleyebilirim. Uzun süredir birlikte oynuyoruz. Sadece Becao’yla uyumdan bahsetmemeliyiz. Tamamı” dedi. Savunma kaliteli. Herkes elinden geleni yapıyor. Konsantre bir şekilde işlerini yapmaya çalışıyorlar. Teknik direktörümüz, “Biz onların istediklerini yerine getirmeye çalışıyoruz. Hücum oyuncularını işaretlemek ve kalitemizi göstermek istiyoruz. Önemli olan bu şekilde devam etmektir” dedi. – İSTANBUL

susehri-haber.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu