Haber

Emeklilik Planı 29 Eylül’de sinemalarda!

Aksiyon-komedi severleri adrenalin dolu bir dünyaya sürükleyecek, Emeklilik planıbeyazperdede izleyiciyle buluşuyor.

 

Cayman sahilinde mütevazı bir emekli hayatı yaşayan Matt’i (Nicholas Cage) bu hayattan çekecek tek bir şey vardır: kızını (Ashley Greene) ve torununu (Thalia Campbell) suç örgütünün pençesinden kurtarmak. onların peşinde! Ne yazık ki yeniden bir araya gelen ailenin mutluluğu, çete liderinin onları bulmasıyla yarıda kalır. Bu yüksek aksiyonlu kovalamaca, Ashley’ye babasının gizli geçmişi hakkındaki gerçeği ortaya çıkaracaktır.

Başrollerde Nicolas Cage ve Ashley Greene, Ron Perlman, Jackie Earle Haley, Joel David Moore, Ernie Hudson, Grace Byers, Rick Fox ve Lynn Whitfield yer alıyor. Tim J. Brown filmin yazarı ve yönetmenidir.

Ülkemizde dağıtımı TME Films tarafından yapılmaktadır. Emeklilik planı, 29 Eylül’deSinemalarda olacak.

TME Filmleri Hakkında:

2014 yılından bu yana dünyanın değerli sinema yapım firmalarının Türkiye’deki pazarlama faaliyetlerini yürüten TME Films, sinema severleri saygın yapımlarla buluşturan bir distribütör firmadır. Bağımsız yapımlara yönelik TV satışları da yapan TME Films, 2020 yılına kadar 20th Century Fox’un Türkiye, Azerbaycan ve Gürcistan’daki lisansörü olmuştur. Eylül 2022 itibarıyla Sony Pictures yapımı sinemaların ülkemizde dağıtımını üstlenen TME Films, Nisan 2023 itibarıyla Warner Bros. bağlantılı sinemaların dağıtımcılığına başlamıştır. Sektörün en hızlı büyüyen şirketlerinden biri olan TME Films, yerli ve bağımsız yapımların da dağıtımını yapmaktadır. TME Films bugüne kadar La La Land, 1917, Fabelmans gibi ödüllü yapımların yanı sıra dünya çapında hit olan Açlık Oyunları serisi gibi gişe rekorları kıran pek çok filmi Türk sinema izleyicisiyle buluşturdu. TME Films, Sony Pictures ve Warner Bros. Örümcek Adam, Hayalet Avcıları, Venom ve Barbie gibi tüm dünyanın heyecanla beklediği filmleri ve daha birçok kaliteli yapımı izleyiciyle buluşturmaya devam ediyor.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

cide-ajans.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu