Ekonomi

Erbakan: Ülkemizi 6 kişilik kaosa teslim etmedik

Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Erbakan’ın görüşmesi yaklaşık 50 dakika sürdü. Genel Merkez’de parti kurmayları ve Genel Başkan Fatih Erbakan tarafından karşılanan Erdoğan, görüşme sonunda açıklama yapmadan ayrıldı.

Görüşmenin ardından yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan bir açıklama yaptı.

Erbakan’ın açıklamaları şöyle:

“Önümüzdeki seçim döneminde yapılacak çalışmalarla ilgili kendileriyle fikir alışverişinde bulunuldu. Cumhur İttifakı’na katılımımızdan dolayı bir kez daha tebriklerini ilettiler. 14 Mayıs’ta milletvekilliği seçimlerine tüm seçim bölgelerinde kendi logomuz ve adaylarımızla gireceğiz ama partimiz Cumhur İttifakı çatısı altında yer alacaktır.

Bu karar makul ilke ve ilkeler üzerine kurulmuştur.

Bu ittifak kararı kesinlikle unsurlar ve ilkeler üzerine kurulmuş bir karardır. Ülkemizin ve milletimizin menfaatine olan bu ilkelerin ortak hedeflerimize dönüşeceğine inanıyoruz.

Ülkemizi 6. kaosa teslim etmemek adına…

Milli Görüş hareketi olarak 50 yıllık siyasi tarihimizde iktidarda da olsa muhalefette de hep ifade ettiğimiz gibi, iyiyi ve kötüyü engelleyen bir siyaset anlayışını her zaman ortaya koyan bir hareketiz. Geldiğimiz noktada Cumhur İttifakı’na katılarak milletimizi altılı bir kaosa teslim etmemek için milli ve kararlı bir adım atmış bulunmaktayız. Ancak tabi ki ilkelerimizden taviz vermeyeceğiz.”

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu