Haber

Gezmek Olsun sunucusu hamile mi? Gezmek Olsun sunucusu Yıldız Yakar doğum yapacak mı?

Gezmek Olsun programının enerjik sunucusu Yıldız Yakar beklenen haberle gündemde! Yıldız Yakar ve eşi Mustafa Aksoylu, izleyicileriyle keyifli bir haber paylaştı. Sonrasında bahsin detayları izleyicilerde merak konusu oldu. Peki Gezmek Olsun sunucusu hamile mi? Gezmek Olsun sunucusu Yıldız Yakar doğum yapacak mı?

SEYAHAT SUNUCUSU HAMİLE Mİ?

Yıldız Yakar, eşi Mustafa Aksoylu’dan bebek beklediklerini açıkladı. Hamileliğinin 4. ayında olduğunu belirten Yıldız Yakar, henüz cinsiyetini bilmediğini ancak sağlıklı bir bebek istediğini belirtti. Böylece Gezmek Olsun programının enerjik sunucusu Yıldız Yakar’ın hamile olduğu doğrulandı.

YILDIZ YAKAR KİMDİR?

1985 doğumlu başarılı sunucu aslen Antalya, Alanya’lıdır. Babası Hilmi Yakar, Alanya’nın tanınmış isimlerinden biridir. Gündem haberler için bizi takip edin. Haberler.com gündemin sıcak konularını sizler için derliyor. Yıldız Yakar, İstanbul Kültür Üniversitesi Sanat ve Tasarım Bölümü mezunudur. Uzun bir süre eski SkyTürk kanalı içerisinde yer aldı. spor haberi sundu. Başarılı sunucu bugün kanalın yeni adı olan TV360’ta Gezmek Olsun adlı programı hazırlayıp sunmaktadır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu