Teknoloji

HUAWEI akıllı giyilebilir ürünler MWC 223’te 16 ödül kazandı

Portable World Congress (MWC 2023) İspanya’nın Barselona kentinde düzenlendi. Etkinlikte, HUAWEI WATCH Buds ve HUAWEI WATCH GT Cyber ​​dahil olmak üzere Huawei giyilebilir cihazları, son teknoloji tasarımları ve hızlı değiştirilebilen kılıfları nedeniyle 16 prestijli medya ödülü kazanarak küresel medyanın ve konukların dikkatini çekti.

Mobil Dünya Kongresi (MWC 2023) geçtiğimiz günlerde İspanya’nın Barselona kentinde düzenlendi. Etkinlikte, HUAWEI WATCH Buds ve HUAWEI WATCH GT Cyber ​​dahil olmak üzere Huawei giyilebilir cihazları, son teknoloji tasarımları ve hızlı değiştirilebilen kılıfları nedeniyle 16 prestijli medya ödülü kazanarak küresel medyanın ve konukların dikkatini çekti. Bu ödüller, Huawei’nin giyilebilir cihazlardaki uzmanlığının ve şirketin uluslararası pazardaki liderliğinin küresel olarak tanınmasını pekiştiriyor.

Yeni giyilebilir özelliklerle sağlıklı yaşam kolaylaştı

TWS kulaklık ve akıllı saati entegre eden HUAWEI WATCH Buds, çığır açan tasarımıyla 8 medya ödülü kazandı. Saat, son teknoloji ürünü 2’si 1 arada orta kullanım deneyimiyle adından söz ettiriyor. Etkinliğe katılan davetliler saati denemek için akın etti. Manyetik kapaklı ve kulaklık tasarımına sahip segmentin ilk akıllı saati olan HUAWEI WATCH Buds, TWS kulaklıkları ve akıllı saati tek bir şık giyilebilir cihazda birleştirerek, günlük kullanım sırasında TWS kulaklıkların unutulması veya kaybolması sorununu çözüyor. Kulaklıklar, takıldığında sol ve sağ ses kanallarını otomatik olarak düzelten ve gerçek zamanlı olarak farklı kulak kanalı yapıları için en iyi ses kalitesini makul bir şekilde uyarlayarak konukların kusursuz müziğin keyfini çıkarmasını sağlayan Uyarlanabilir Tanımlama Teknolojisini destekler. Geniş alanlı kulak kepçesi dokunmatik kontrolleri, konukların sadece kulaklarına dokunarak birden fazla işleve erişmesine olanak tanıyarak daha fazla menzil ve daha gerçek dokunma tanıma sağlar.

Yetkili medya kuruluşu Phone Arena saati övdü: Huawei çığır açıyor ve tıpkı ilk katlanabilir telefonlar gibi HUAWEI Watch Buds, bugün akıllı saat/kulaklık olarak bildiğimiz şeyi yeniden tanımlama potansiyeline sahip! Üç yıllık aralıksız testlerden sonra, 2’si 1 arada orta saat kulaklığı tasarımı, cihazlar arasındaki çizgileri bulanıklaştırıyor ve akıllı giyilebilir cihazlarda yeni bir sayfa açmak için her iki cihazın özelliklerini ve işlevlerini entegre ediyor.

Kullanıcı deneyimini yeniden tasarlayan bu öncü çalışma, akıllı giyilebilir cihaz pazarına canlılık katıyor. Akıllı giyilebilir cihazlar ve ses endüstrisinde bir öncü olarak Huawei, yeni çalışma biçimleri, teknolojiler ve deneyimdeki avantajlarıyla bu bölümde inovasyona öncülük etmeye kendini adamıştır.

Moda tutkunları için tasarlanan HUAWEI WATCH GT Cyber, donanım yeniliği ve orta segment entegrasyonu için bir standart belirleyen benzersiz bir yapıya sahiptir ve kullanıcıların saat kasalarını istedikleri stilde değiştirmelerine olanak tanır. HUAWEI WATCH GT Cyber, şık değiştirilebilir kasalarıyla 8 medya ödülü kazandı.

Konuklar, göz açıp kapayıncaya kadar farklı saat kasaları ve yüzleri arasında geçiş yaptıkları için bu yeni deneyimden gözle görülür şekilde memnun kaldılar. Farklı kıyafetler ve stiller ile uyum sağlayabilen saat, küresel tüketicilerin her durumda kendi adlarına konuşmasına olanak tanıyor. Sahadaki tüm test ve tartışmalardan sonra medya, bu ürünün Huawei’nin en benzersiz ve güçlü eseri olduğu konusunda hemfikir oldu ve Huawei’nin cesur yenilik ve amansız keşif taahhüdünü yansıtıyor.

Etkili bir endüstri tasarım dergisi olan Yanko Design, “Neredeyse Giyilebilir Meta tasarımından bir sayfa almışlar gibi geliyor” dedi. Dünyaca ünlü teknoloji medyası Trusted Reviews şu yorumu yaptı: “Huawei, Watch GT Cyber ​​ile gerçekten farklı bir şey yapıyor. Sadece kayışı değil tüm kasayı değiştirebilme özelliği, şüphesiz moda bilincine sahip insanlar arasında popüler olacak ve yine de son derece yetenekli. fitness takipçisi. bir bonus.”

HUAWEI WATCH GT Cyber, üç koleksiyon halinde gelir: Urban Edition, Sport Edition ve üç koleksiyonu olan Elegant Edition. İlk Smart Movement ayrılabilir gövdesi ve Quick-Change kasası, dünyanın dört bir yanındaki kullanıcıların kendilerini moda aracılığıyla ifade etmelerine yönelik farklı ihtiyaç ve isteklerini karşılamak üzere tasarlandı.

Huawei, fitness ve zindelik alanındaki yeni dijital yetenekler yoluyla sağlıklı yaşamı desteklemek için eksiksiz ve derin donanım-yazılım-hizmeti kullandı. Geçen yıl boyunca, Huawei’nin akıllı giyilebilir ürünleri tasarım, üretim süreçleri, yazılım ve donanım özelliklerindeki yeniliklerle dünyanın dört bir yanındaki tüketicilere gelişmiş bir ürün deneyimi sunmaya devam etti. Son derece yenilikçi donanım ürünlerine ek olarak Huawei, yazılım yeteneklerinde de çığır açmıştır. HUAWEI TruSeen, HUAWEI TruSport, HUAWEI TruSleep gibi kurum içi yenilikler sayesinde Huawei’nin giyilebilir ürünleri, dünyanın dört bir yanındaki kullanıcılara profesyonel sağlık ve egzersiz takibi sağlıyor. Gelecekte, Huawei giyilebilir ürünleri, dünyanın dört bir yanındaki tüketicilere birinci sınıf fitness ve sağlıklı yaşam deneyimleri sunmak için yazılım ve donanım hizmetlerinin yeteneklerini ve faydalarını entegre etmeye devam edecek.

 

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

korgun-haber.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu