Yaşam

‘Kızılcık Şerbeti’nden yeni fragman: ‘Cidden düşünüyorum…’

Show TV’nin Altın Film dizisi ‘Kızılcık Şerbeti’nin 51. bölümünden yeni bir fragman yayınlandı. Senaryosunu Melis Civelek’in yazdığı dizinin yönetmenliğini Ketche üstleniyor.

Dizinin oyuncu kadrosunda Barış Kılıç, Evrim Alasya, Settar Tanrıöğen, Sıla Türkoğlu, Sibel Taşçıoğlu, Doğukan Güngör, Müjde Uzman, Yiğit Kirazcı, Aliye Uzunatağan, Feyza Civelek, Ceren Yalazoğlu Karakoç, Emrah Altıntoprak, Feray Darıcı, Selin Türkmen, Hasret yer alıyor. Çakar, Rahimcan. Kapkap, Serkan Tınmaz.

51. BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Pembe’nin Fatih’e yakıştırdığı kız ise Görkem’dir. Görkem ve Fatih birbirlerinden ilk görüşte hoşlanırlar. Nilay’ın eve dönüşü Mustafa’yı o kadar mutlu etti ki, karısının etrafında pervane oldu.

Kıvılcım ve Ömer’in yenilenen ilişkisi tüm hızıyla devam ediyor ve Kıvılcım’ın ailesi de buna destek veriyor. Abdullah Kovid’e yakalanıyor ve evde karantinaya alınıyor. Umut, şirket avukatlarının sayesinde tutuksuz yargılanmak üzere tahliye edilir. Ancak özellikle Nursema’nın ailesine karşı çok utanıyor. Çok gergin ve çok mutsuz.

Fatih ile Görkem’in buluştuğunu öğrenen Ömer durumdan çok rahatsız olur ama yapabileceği bir şey yoktur. Boşandıktan sonra annesinin evine dönen Doğa, bir gün Alev’in evinde kalırken, Kıvılcım’ın keşfettiği bir test herkes için yeni bir dönemin habercisi olmak üzeredir.

(KÜLTÜR VE SANAT HİZMETİ)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu