Teknoloji

Lüks minivan Lexus LM Türkiye’de satışta: İşte fiyatı!

Lexus tamamen yeni LM modelini Şangay Uluslararası Endüstri Fuarı’nda tanıttı.

Lexus’tan yapılan açıklamaya göre; Lüks, konfor ve verimlilik konusunda kendi segmentinde en üst seviyeyi sunacak olan LM, artık ülkemize de giriş yaptı.

Lexus’un Avrupa’daki ürün yelpazesini genişletecek olan yeni LM, marka adına tamamen yeni bir segment olarak büyük fark yaratacak.

Lexus’un yüksek konfor seviyesi ve personel kalitesinin daha da ileriye taşınacağı LM, markanın minivan segmentindeki amiral gemisi konumundadır.

Yeni Lexus LM Türkiye fiyatı

Lexus’un “doğuştan lüks” olarak tanıttığı ve özel jet uçaklarının konforunu sunmayı amaçlayan yeni LM modelinin 4 koltuklu VIP versiyonu 10 milyon 900 bin TL fiyatla Türkiye pazarına girerken, 7 koltuklu versiyonu ise 10 milyon 900 bin TL fiyatla Türkiye pazarına girdi. versiyonu 8 milyon 900 bin TL fiyatla satışa sunuldu.

Lexus, LM modelinin tüm versiyonlarında 2,5 litrelik yakıt motorunu bir elektrik motoruyla birleştiren kendi kendini şarj eden Hibrit sistemi kullanıyor.

LM 350h, yeni NX 350h ve RX 350h modellerinde de bulunan sistemin aynısıyla donatılmıştır. 250 HP güç üreten LM 350h, 239 Nm torka sahip.

daday-ajans.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu