Haber

Milli Gazete: Kılıçdaroğlu mitingine giden SAADET üyesi tehdit edildi

Millet İttifakı Cumhurbaşkanlığı adayı Kemal Kılıçdaroğlu, Çarşamba günü Nevşehir’de düzenlenen mitingde konuştu. Mitinge Millet İttifakı’nın ortaklarından Saadet Partisi teşkilatı da katıldı.

Nevşehir’deki mitingin öne çıkan isimlerinden biri de mitinge Karapınar’dan gelen 73 yaşındaki Ahmet Yılmaz oldu.

Kalabalığın ortasından parmaklarını birleştirerek ‘iyilik, güzellik’ anlamına gelen işaret yapan 73 yaşındaki Ahmet Yılmaz’ın fotoğrafı sosyal medyada dikkat çekti.

Milli Gazete’nin haberine göre, 73 yaşındaki emekli sürücü Ahmet Yılmaz, Nevşehir’de bir mitinge ait fotoğraf nedeniyle sosyal medyada linç edildi.

İMAM MESAJLA TEHDİT ETTİ

İddiaya göre Nevşehir şehir merkezindeki Karasoku Camii’nin imamı Seyfullah Eker, Ahmet Yılmaz’ın oğlunu ifade vererek tehdit etti. Yılmaz’ın oğlunun WhatsApp’ına mesaj gönderen İmam Eker, “Babanızın zarar görmesini istemiyorsanız bu fotoğrafı Facebook’tan kaldırtın” ifadelerini kullandı.

‘TEHDİT, CAMİE BİLE GİDEMİYORUM’

Saadet Partisi üyesi Ahmet Yılmaz, “1969’dan beri oyumu Milli Görüş partilerine verdim. Erbakan hocamızın yolundan ve istikametinden hiç ayrılmadım. Birçok seçenek gördüm. 1974 seçimlerinde Erbakan-Ecevit koalisyonunda çok güzel hizmetlere tanık olduk. O dönemde yeşil komünist ilan ettiler. Şimdi Milli Görüş Genel Başkanı Temel Bey, CHP ile seçim ittifakı yaptı ve bazı ilkeler üzerinde anlaştı. Liderine sadık bir birey olarak başkanımızın istikametinde yola çıktım. 13. Cumhurbaşkanı adayı Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nun Nevşehir’deki mitinge geleceğini duydum ve toplantıya katıldım. Miting alanında fotoğraf çektirdiler ve Kılıçdaroğlu Bey o fotoğrafı paylaştı ve takip eden süreçte bazı kişiler sosyal medyada bu fotoğrafı paylaşarak linç kampanyası başlattı. Kasabamdaki camiye bile gidemedim. Bir sürü hakaret duyuyorum. Tanımadığım imamlar bile beni tehdit ediyor. Çok üzgünüm. Yıllardır ülkesine vergisini eksiksiz ödeyen emekli bir vatandaşım. İstediğim siyasetçinin mitingine katılma hakkım var ama mitinge katıldığımdan beri bana ve aileme çok hakaret ve tehdit edildi. Çok üzgünüm. Sonuçta bu bir seçim yarışı. Birileri kazanacak” dedi.

SUÇ BİLDİRİLECEK

Ahmet Yılmaz’ın ailesi ise hakaret ve tehditlerde bulunanlar hakkında Pazartesi günü savcılığa hata beyanında bulunacaklarını söyledi. Öte yandan memur sınıfında yer alan cami imamının sosyal medya hesaplarından yaptığı siyasi paylaşımlar dikkat çekti. (HABER MERKEZİ)

nazilliajans.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu