Sağlık

Nevşehir Belediyesi’nden Depremzedelere Psikolojik Destek

Depremin yaralarını sarmak için tüm imkanlarını seferber etmeye devam eden Nevşehir Belediyesi, deprem bölgesinden Nevşehir’e gelen vatandaşlara ve çocuklarına ücretsiz manevi destek sağlıyor.

Kahramanmaraş’ta yaşanan depremlerin ardından tüm imkanlarını seferber eden Nevşehir Belediyesi, depremden etkilenen vatandaşlar için çalışmalarını sürdürüyor. Türkiye’yi derinden sarsan tarihi afetin yaralarını sarmak için deprem bölgesine çok sayıda iş makinesi, araç ve işçinin bulunduğu bir yardım TIR’ı gönderen Nevşehir Belediyesi, gelen depremzedelere ücretsiz manevi destek de sağlayacağını duyurdu. depremin ardından çeşitli illerden Nevşehir’e.

Bu kapsamda Nevşehir Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü’ne bağlı Aile Danışma Merkezi’nde görev yapan psikolog; Başta çocuklar olmak üzere deprem bölgesinden gelen tüm depremzedelere ve yakınlarına manevi takviye yapacaktır. Manevi güçlendirme çalışmasından yararlanmak isteyen vatandaş ve yakınları 0384 2124025 numaralı telefonu arayarak bilgi ve randevu alabilecekler. Söz konusu hizmet hafta içi her gün 08.00-17.00 saatleri arasında verilecek.
 

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

aksuajans.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu