Haber

Ramos milli takımdan ayrıldı mı? Sergio Ramos futbolu bıraktı mı, neden bıraktı? Ramos İspanya’da forma giymeyecek, neden olmasın?

Futbol hayatına PSG’de devam eden tecrübeli stoper, İspanya Teknik Direktörü Luis de la Fuente’nin sert bir telefon görüşmesi sonrası milli takımdan ayrıldı. Ramos ulusal kadrodan ayrıldı mı? Sergio Ramos futbolu bıraktı mı, neden bıraktı? Ramos İspanya’da forma giymeyecek, neden olmasın?

RAMOS MİLLİ TAKIMDAN AYRILDIK MI?

Sergio Ramos kaptanlık yaptığı İspanya Milli Takımı’ndan ayrıldığını açıkladı. Teknik direktör Luis de la Fuente’nin kendisini arayıp “Hangi seviyede oynarsan oyna sana güvenmiyorum” dediğini söyleyen Ramos, sitem dolu bir mesajla milli formasını duvara astı.

İşte Ramos’un açıklaması:

“BANA GÜVENMEDİĞİNİ SÖYLEDİ”

“Zamanı geldi, Milli Takım’a veda zamanı. Bu sabah mevcut teknik direktörümden bir telefon aldım ve gösterebileceğim seviye ya da sporKariyerim nasıl giderse gitsin bana güvenmeyeceğini söyledi.”

“GÜZEL BİR LEZZETLE BİTMİŞTİR”

“Elde ettiğimiz tüm başarılar doğrultusunda, daha uzun süreceğini ve damaklarda daha güzel bir tatla son bulacağını umduğum bir yolculuk büyük bir üzüntüyle sona erdi.”

“AZ KAÇ GENÇ OLMAK KUSUR DEĞİLDİR”

“Genç ya da daha az genç olmak bir erdem ya da ahlaksızlık değil, performans ya da yetenekle ilgili olmayan geçici bir özelliktir.”

“MODRIC, MESSI, PEPE’YE BAKIYORUM”

“Modric’e, Messi’ye, Pepe’ye hayranlık ve gıpta ile bakıyorum… Futbolun özü, gelenek, değerler, meritokrasi ve adalet onlarla birlikte…”

“FUTBOL HER ZAMAN ADİL DEĞİLDİR”

“Ne yazık ki bu benim başıma gelmeyecek çünkü futbol her zaman adil değildir ve futbol asla sadece futbol değildir.”

“SİZİNLE PAYLAŞMAK İSTEDİM”

“Bunları sizlerle paylaşmak istedim. Aynı zamanda başım dikildi ve tüm destekleriniz için çok minnettarım. Ülkeme sahip çıkmış ayrıcalıklı bir insan duygusuyla ülkeme evimden destek vermeye devam edeceğim. 180 kez ülkemi gururla temsil ettim.Bana inanan herkese teşekkür ederim.”

nallihan-haber.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu