Yaşam

Tamer Karadağlı evsiz kaldı, davayı ev sahibi kazandı

Oyuncu Tamer Karadağlı, geçtiğimiz aylarda konut sahibiyle mahkemelik olmuştu. Evin sahibi, Tamer Karadağlı’nın 10 bin 500 TL kira ödediğini ve bu paranın piyasa değerinin çok altında olduğunu belirtti. Ev sahibi, tahliye edilene kadar bugünkü değerine göre 55 bin TL ödenmesi için Karadağlı’ya kira tespiti davası açtı.

Gazeteci Birsen Altuntaş’ın haberine göre, Tamer Karadağlı ile Göktürk’teki evinin sahibi arasındaki tahliye davasının duruşması 1 Haziran’da görüldü. İstanbul 14. İcra Hukuk Mahkemesi’nde görülen davaya konut sahibinin avukatı Yasemin Kumbaracıbaşı Ünüvar ile Tamer Karadağlı’nın avukatı Mehmet Murat Aslan katıldı.

Tamer Karadağlı’nın avukatı, oyuncunun konut sahibiyle anlaşarak her yıl yasal oranda zam yaptığını, daha önce konut sahibiyle herhangi bir sorun yaşamadıklarını belirterek davanın reddedildiğini belirtti.

İTİRAZ HAKKI VAR

Yasemin Kumbaracıbaşı Ünüvar, ekspertiz raporunda konutun boşaltılmasını ve bedelinin ödenmesini istedi. Mahkeme, Tamer Karadağlı’nın konutunu boşaltmasına karar verdi. Karadağlı’nın karara itiraz hakkı bulunuyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu