Ekonomi

E-İhracat Zirvesi Yarın Ankara’da Başlıyor

Ticaret Bakanlığı himayesinde ATO Congresium’da düzenlenecek E-İhracat Zirvesi yarın Ankara’da başlıyor.

Bakanlık, açıklamasında, Türkiye’nin üretim gücünün yurt dışına açılması vizyonuyla katma değerli ihracatın artırılmasına yönelik önemli adımların atılmaya devam ettiğini kaydetti.

Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) ve Orta Anadolu İhracatçılar Birliği’nin (OAİB) iş birliğiyle 8-10 Kasım’da ATO Congresium’da gerçekleştirilecek zirvede e-ihracatın tüm boyutları ele alınacak.

Bakan Yardımcısı Özgür Volkan Ağar’ın açılış konuşmasıyla başlayacak etkinliğin kapsamı hakkında şu bilgiler paylaşıldı:

“E-ihracatın geleceği, trendler, pazar yeri seçimi, e-ticaret satış kanalları, marka stratejileri, dijital pazarlama, lojistik ve daha birçok konuda sektörün önde gelen konuşmacıları katılımcılarımızla bir araya gelecek. Firmaların başarıyla ilerlemesine yardımcı olacağız. Sürekli büyüyen e-ihracat dünyasında.” “Üst düzey yöneticilerin katılımıyla panel ve sunumların gerçekleştirileceği etkinlikte, e-ihracat yapmak isteyen katılımcıların başarı öyküleri paylaşılarak motivasyonlarının artırılması da amaçlanıyor.”

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu