Haber

Keçiören Hisar Mahallesi Kapalı Spor Salonu Temelleri Atıldı

Keçiören Belediyesi tarafından ilçeye bağlı Hisar Mahallesi’ne yaptırılan Hisar Mahallesi Kapalı Spor Salonu ve Spor Kompleksi’nin temel atma törenine AK Parti Ankara Milletvekili Emrullah İşler, Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok, ABB Meclis Başkan Yardımcısı Fatih Ünal, siyasi parti temsilcileri katıldı. partiler ve sivil toplum kuruluşları. katılımıyla. Törende vatandaşlarla birlikte beton mikserinin düğmesine basılarak ilk beton atıldı.

Temel atma töreninde katılımcılara seslenen Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok, “Bağlum’a yeni bir çalışma, yeni bir hizmet kazandırıyoruz. Sağlıklı yaşamın temeli spordur. Çocuklarımız burada spor yapacak. Ayrıca 11 adet kapalı spor salonunu da Keçiörenimize kazandırmış olacağız. Servis kervanımız kesintisiz devam etmektedir. Sadece Bağlum’da dört mahalleye 100 milyon lira değerinde asfalt döşedik. Bağlum Stadımızı 27 milyon TL’ye mal olacak şekilde yeniliyoruz.” dedim.

Keçiören Bağlum bölgesine yapılan diğer yatırımlar hakkında bilgi veren Altınok, şunları söyledi:

“Bağlum için bir de Millet Bahçesi projemiz vardı. Vatandaşlarımız zaman zaman ‘ne oldu’ diye soruyor. İki kez ihale yapıldı ama firmalar bunu yapamayınca yeniden ihale yapılacak. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanımız Murat Kurum ile görüştük. Bize ‘Keçiören için ne yapalım, Keçiören amiral gemimiz, Millet Bahçesi ihalesi yine yapılacak’ dedi. Buraya 444 dönüm Millet Bahçesi yaparak Keçiören’e ve Ankara’ya katkı sağlayacağız. Karşıyaka Mahallemizde konak çalışmalarımız devam ediyor. Aynı zamanda ısıtmalı ve soğutmalı pazar alanlarımızı da hizmete açtık. Bağlum’da yollarımız berbattı. Sadece Hisar Mahallesi’ne 26.500 ton asfalt serdik. Kar kış demeden çalışmalar ve hizmetler yapmaya devam ediyoruz. Cumhurbaşkanımız ne diyor, ‘Durmak yok; koşmaya devam et, koşmaya devam et.’ Bu bizim desteğimiz. Bu spor tesisi ve diğer spor tesislerinin yapımında büyük emeği geçen Gençlik ve Spor Bakanımız Mehmet Muharrem Kasapoğlu’na da ayrıca teşekkür ederiz. Türkiye sporda yapılanma açısından en parlak dönemini yaşıyor. Türkiye’de en fazla spor tesisi ve en fazla parka sahip belediye Keçiören Belediyesi’dir. Buraya yakın olan Kösrelik Mesire Alanımız 179 dönüm. Burada 20 milyon TL kamulaştırma yaptık. Yakında açılıyoruz. Ankara Büyükşehir Belediyesi’nin temelini attığı, açılışını yaptığı kütüphane yok, yürüyüş yolu yok. 8 yeni kütüphane açtık. Keçiören Belediyesi, Büyükşehir Belediyesi’nden daha az bütçeyle daha çok iş ve hizmet üretiyor. Aldığımız araç 400 milyon TL değerinde. Keçiörenimizi çalışma ve hizmetlerle donatmaya devam ediyoruz.”

AK Parti Ankara Milletvekili Emrullah İşler, Keçiören Belediyesi’nin çok değerli çalışmalar ve hizmetler ortaya koyduğunu belirterek, “Cumhurbaşkanımız hizmetleri anlatıyor ama bitmiyor. Biz algı belediyeciliği değil fiili belediyecilik yani hizmet belediyeciliği yapıyoruz. Her hafta Keçiören Belediyesi’nden hızla açılış davetiyesi geliyor. Keçiören’deki açılışlara yetişemiyoruz. Burası bir milyon nüfuslu bir kasaba. Liderimiz Keçiören’i parklar, pazar alanları ve spor tesisleri ile donatıyor. Ailelerimiz çocuklarını bu spor tesislerine yönlendirmeli. Her bakımdan yetişen yeni nesiller yetiştirmemiz gerekiyor. Biz gecekondudan geldik. Liderimiz olarak biz de öyleyiz. Okuduk, çalıştık, uğraştık, tırnaklarımızla tırmalayarak bu makamlara geldik. Bu bakımdan sevgili anneler, sevgili babalar, çocuklarımızın doğru yetişmesi için çaba gösterelim. Çünkü yarın Türkiye’yi bu ofislerde yönetecekler.” dedi.

Spor tesisi tamamlandığında içerisinde spor salonları, eskrim antrenman salonu, dövüş sanatları antrenman salonu, güreş antrenman salonu, masa tenisi antrenman salonu gibi birçok bölüm yer alacak.

 

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu