Ekonomi

National Bank Holdings Robin Doyle’u Yönetim Kuruluna Kattı

DENVER – National Bank Holdings Corporation (NYSE:NBHC), 18 Mart 2024 tarihinden itibaren geçerli olmak üzere Bayan Robin Doyle’u Yönetim Kuruluna atadı. Uluslararası finansal hizmetler alanında otuz yılı aşkın deneyime sahip olan Doyle, şirketin Denetim ve Risk Komitesinde de görev yapacak.

Kariyerinde 28 yıl J.P. Morgan’da çalışan Doyle, burada Düzenleyici İşler Ofisi’nde genel müdürlük ve firmanın risk yönetimi organizasyonunda mali işler müdürlüğü gibi çeşitli üst düzey yöneticilik görevlerinde bulundu. J.P. Morgan’dan 2021 yılında emekli olduğundan bu yana, veri ve risk yönetimi hizmetleri konusunda uzmanlaşmış kendi danışmanlık firmasını yönetmektedir.

National Bank Holdings’teki yeni görevine ek olarak Doyle, çeşitli kâr amacı gütmeyen kuruluşlarda ve eğitim kurullarında aktif olarak yer almaktadır. Dress for Success Central New Jersey, Global Legal Entity Identifier Foundation ve diğer bazı kuruluşların yönetim kurullarında yer alarak hem finans sektörüne hem de toplum hizmetine olan bağlılığını göstermektedir.

Doyle aynı zamanda Rutgers Üniversitesi’nden Finans alanında MBA ve Muhasebe alanında lisans derecesine sahip akademik bir başarıdır ve CPA sertifikasına sahiptir. Finans, düzenleyici işler ve risk yönetimi alanlarındaki kapsamlı geçmişinin Yönetim Kurulu’nun uzmanlığına önemli katkılar sağlaması beklenmektedir.

National Bank Holdings Yönetim Kurulu Başkanı, Başkanı ve CEO’su Tim Laney, Doyle’un atanmasına duyduğu güveni dile getirerek, güçlü denetim ve risk geçmişinin şirketin kuruluşunu, müşterilerini ve topluluklarını koruma misyonuna değerli içgörüler getireceğini belirtti.

National Bank Holdings Corporation, 90’dan fazla bankacılık merkezinden oluşan bir ağa sahip bir banka holding şirketidir. Bağlı ortaklıkları NBH Bank ve Bank of Jackson Hole Trust aracılığıyla Colorado, Kansas City bölgesi, Utah, Wyoming, Texas, New Mexico ve Idaho’da faaliyet göstermektedir.

Şirket, yüksek kaliteli müşteri hizmetleri ve paydaş sonuçlarına odaklanarak bireysel tüketicilere, işletmelere, devlet kurumlarına ve kâr amacı gütmeyen kuruluşlara hizmet sunmaktadır.

Bu haber National Bank Holdings Corporation’ın basın açıklamasına dayanmaktadır.

Bu makale yapay zekanın desteğiyle oluşturulmuş, çevrilmiş ve bir editör tarafından incelenmiştir. Daha fazla bilgi için Şart ve Koşullar bölümümüze bakın.

keskin-haber.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu