Teknoloji

Kargo Simülatörü iPhone’lara Geliyor! Death Stranding’in iPhone ve Mac’e Gelişi, Tarihi ve Fiyatı Açıklandı

Hideo Kojima Birçok ilginç oyunla karşımıza çıkan efsanevi bir oyun yapımcısı. onun imzasını taşıyan Ölüm Kıyısı“Özellikle salgının ilk aşamalarında, dağlardan ve çayırlardan geçtiğimizde.” kargo simülatörü” Bir yapım denildi. Biraz gecikmeli de olsa bu üretim artık ElmaCihazlarda oynanabilecek.

Death Stranding, M serisi çiplere sahip Mac’lerde oynanabilecek

30 Ocak’ta satışa sunulacak oyunu oynayabilmek için Apple kullanıcılarının: iPhone 15 Promodellerden biri veya M serisi çiplere sahip iPad veya Mac Sahip olmaları gerekecek. Oyunun fiyatı ise 599 TL olacak.

Ayrıca oyunun Apple cihazlarda yayınlanacak sürümü de doğrudan “Yönetmenin seçtikleri” versiyonda yani temel oyunda yer almayan bazı ekstralar da bu oyunlara dahil edilecek. Bu ekstralar arasında yer altı fabrikası gibi bazı ek yerler, daha uzun ve daha kapsamlı görevler ve paketleri teslim etmek için kullanabileceğimiz yeni prosedürler yer alıyor.

Death Stranding şimdilik dinlenmeyecek

Kojima’nın Death Stranding için tasarladığı evrenle işi henüz bitmedi. Oyun departmanının kulislerinde dolaşan söylentilere göre Kojima şimdiden bir devam filmi üzerinde çalışıyorumHatta bu oyunla ilgili detaylar önümüzdeki birkaç hafta içinde açıklanmaya başlayacak.

Kojima Productions aynı zamanda bağımsız sinema sektörünün de önde gelen şirketlerinden biridir. A24Ayrıca bir Death Stranding filmiyle anlaşarak üzerinde çalışmaya başladı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu